#КОЙ се страхува?!

На 29.10.2016г. на площад „Орлов мост“ се проведе митинг-концерт в подкрепа на референдума, който събра на едно място десетки хиляди хора от цялата страна. Всички те бяха обединени от общата кауза да кажем „да“ на пряката демокрация, да покажем, че сме против  решението на Конституционния съд да премахне три от въпросите на референдума и да докажем, че обединени сме по-силни от Задкулисието.

miting-276433-360x202

Разбира се то включи всички свои лостове на властта, за да опорочи и неглижира събитието. Всички медии вкупом впрегнаха целия си ресурс да убеждават своите зрители и читатели, че разбираш ли това е някакъв концерт на някакъв си шоумен (нарочно не използвам гнусните слова, които се изписаха), който ще събере някакви си там лумпени, наркомани и чалгари да се веселят в центъра на София и да я блокират за 2 дена. Същите тези медии, които с охота отразяваха митингите на БСП-ДПС и ГЕРБ през 2013г, които също така блокираха движението на Орлов мост за срамни целувки и задкулисни цели. Впуснаха се и измислени музиканти, които сигурно няма да съберат и 20 човека на свой концерт, да обясняват колко лошо е това, което става. Разбира се и добре платените (с нашите пари от субсидиите на партиите) форумни тролове направо избухнаха и изляха цялата възможна помия, която може да се измисли. Включиха се дори и измислени герои като Перата, които да обясняват колко е лошо да се ходи на концерта и видиш ли мигрантите чакат в тъмните улички да изнасилват младите дами, осмелили се да отидат. Във вечерните емисии на трите национални медии събитието събрало десетки хиляди будни граждани в центъра на София, или не беше споменато изобщо, или беше неглижирано до просто – „Слави блокира Орлов мост“. Националната медия, на която всички ние плащаме, дори не спомена, че въобще има такова събитие. Представяте ли си докъде може да стигне цензурата в България!!!!

Но зад всичко това всъщност прозира огромния страх на политиеската клика и модела #КОЙ, че българския народ се събужда и че,на предстоящия референдум ще вземе властта в свои ръце. Но въпреки всичко изписано, въпреки цялата помия, въпреки цялата цензура и слагачество на журналистиката ни, събитието събра десетки хиляди граждани, които пяха възрожденски патриотични песни, „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров и химна всички заедно, обединени, силни и СВОБОДНИ!  И нека тази енергия от концерта да пренесем и на 6 ноември и да гласуваме мощно на Референдума в името на България!

lyubomir

Author: lyubomir

Любчо е автор с будна гражданска позиция, който пише статии на политическа и социална тематика.

Препоръчани за вас

1 коментар

  1. Става въпрос за много пари и много власт, за това са впрегнали целия ресурс срещу Слави, който иска да ги разклати. Готови са да изкарат всякакви компромати и кирливи ризи, само за да си останат нещата по старо му. Но това не е само в България, вижте какво се изля срещу Тръмп в Америка, само защото заплашва удобството и милионите на хората около Клинтън, холивудските звезди и местната олигархия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *