Как да го накарам да се влюби в мен?

Срещнали сте мъжа на вашия живот, принца на бял кон и сте хлътнали сериозно по него. Само че той не знае за това. В днешния егоистичен свят хората все повече се фокусират върху самите себе си и любовта се среща все по-рядко. Затова трябва да се борите за нея – не я изпускайте! Вижте кои са най-ефикасните начини да го свалите и да го накарате да се влюби до полуда във вас.

Бъдете себе си

Мъжете си падат по жени, които са себе си. Дръжте се непринудено и естествено. Престорените хора се усещат отдалеч и отблъскват околните. Освен това, ако има интерес къв Вас, той ще иска да опознае характера Ви. Дайте му шанс да ви опознае и да се влюби във вас, такава, каквато сте.

Не играйте игрички

Мъжете имат нужда нещата да им се казват ясно. Не увъртайте с надеждата, че той ще се досети какво имате предвид. Няма. Бъдете откровени с него, това ще му хареса.

Слушайте

Изключително важно умение, което все по-малко жени владеят. Това да имате добри комуникационни умения е от съществено значение навсякъде в живота. Любовният живот не е изключение. Експертът по психология Ирма Къртс споделя:  „Без значение колко абсурдна ви се вижда дадена мисъл, дайте на партньора си шанс да говори. Ние сме склонни да игнорираме дадено мнение, без дори да сме го чули. Не повишавайте тон, бъдете готини: това прави голямата разлика. В живота повечето неща могат да бъдат разрешени, ако умееш да слушаш.“ Мъжете имат нужда да споделят, бъдете жената, която да го изслушва и да му бъде опора.

Смейте се

Сигурен начин да се влюби във вас. Това е дори по-важно от умението ви да изслушвате. Доказано е, че смехът е заразен. Когато се смеете, задействате химически реакции в главата на мъжа, които го карат да се чувства добре. Ако по природа сте весел и усмихнат човек, може лесно да го пристрастите към смеха си и той ще започне да ви иска и да мисли за вас непрестанно. Ако сте по-срамежливи, усмихвайте се. Накарайте го да се влюби в усмивката ви и игривите пламъчета в очите ви.

Бъдете в добро настроение

Още един изпитан начин да го накарате да се влюби. Никой не обича да се заобгражда с негативни хора. Напротив, хората предпочитат да общуват с хора, които да ги веселяват и разтушават. Това не означава да се правите на шут. Старайте се да не се отпускате и да поддържате бодър дух.  Не се оплаквайте постоянно за щяло и нещяло. Той също си има проблеми, не го натоварвайте излишно. Това не означава да не му споделяте нищо. Просто се старайте да не го натоварвате излишно, когато това е възможно.

Бъдете мили

Всеки има тъмна страна в характера и може да се държи гадно, ако бъде провокиран. Не го правете, ако искате да съблазните един мъж. Със сигурност бихте могли да го нараните с думи, но недейте. Не очаквайте да полудее по вас, ако постоянно го обливате със иронични закачки. Вместо това бъдете мили и деликатни с него, всеки мъж харесва това. В края на краищата повече мушици се хващат в мед, отколкото в оцет.

Бъдете остроумни

Никой не обича да общува със скучни хора, с които няма какво да си каже. Можете да бъдете остроумен и приятен събеседник в същото време.

Флиртувайте

Ако искате един мъж да ви желае, покажете му, че го желаете и вие. Ако се правите на недостъпни прекалено дълго време, той може да загуби интерес. Предразположете го, но без да изглеждате твърде нуждаеща се. Не се страхувайте да предприемете първата крачка, всъщност много мъже обожават, когато жената ги обгръща с ръцете си или ги целуне например.

Не го обсебвайте

Мъжете имат нужда от известна свобода и време, в което да останат сами. Не му се обаждайте по 5 пъти на ден да го питате дали ви обича. Не се опитвайте и да го променяте. Това може да е пагубно за връзката ви, особено ако любимият ви си има характер.

Бъдете лоялни

Бъдете жената, на която той може да разчита. Бъдете с него и в радостните, но и в тежките моменти. Той ще оцени това.

Препоръчани за вас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *