Как да го накарам да се влюби в мен?

Share this post on:

Срещнали сте мъжа на вашия живот, принца на бял кон и сте хлътнали сериозно по него. Само че той не знае за това. В днешния егоистичен свят хората все повече се фокусират върху самите себе си и любовта се среща все по-рядко. Затова трябва да се борите за нея – не я изпускайте! Вижте кои са най-ефикасните начини да го свалите и да го накарате да се влюби до полуда във вас.

Използвайте езика на тялото

Един от най-ефикасните начини да свалите един мъж. Езикът на тялото е важен, защото според редица изследвания над 70% от комуникацията между хората се случва на невербално ниво. Намирайте си причини да го докосвате. Разбира се, съвсем случайно! Сложете ръка на рамото му. Погалете го по бузата. Побутнете го с талията си, докато вървите заедно. Докато седите един до друг, направете така, че бедрата ви да се докоснат. Ако сте в час – наведете глава към него. Мъжете обожават да бъдат докосвани. Това сигнализира до тях, че ги харесвате и може направо да ги побърка. Докосвайте го и вижте дали и той ще го направи малко по-късно. Така ще разберете дали и той си пада по вас.

Използвайте очите си.

Може би най-силното оръжие, с което да накарате един мъж да се влюби. Използвайте очите си, за да му покажете, че го харесвате. Този искрен и благ поглед, който казва: „искам те до мен“. Очите са прозорец към душата. Потърсете нея, когато го гледате. Очите могат да разказват истории от миналото, но също така могат да изразят толкова много емоция, без да бъде казана и една дума. Факт е, че жената има способност да „хипнотизира“ един мъж с погледа си. Гледайте го в очите, когато ви говори. (Но не втренчено, не искате да го изплашите!) Изследвайте лицето и физиономията му и се усмихвайте често. Мигайте. Покажете му, че сте настроена приятелски към него. Малко мъже биха устояли на такъв поглед.

Смейте се

Сигурен начин да се влюби във вас. Доказано е, че смехът е заразен. Когато се смеете, задействате химически реакции в главата на мъжа, които го карат да се чувства добре. Смейте се на всяка шега, която той каже, колкото и примитивна или недодялана да е тя. Практикувайте всички видове смях на които сте способни (без подигравателния смях, разбира се!).  Това ще повиши самочувствието му , ще го накара да се чувства добре в компанията ви и ще го привлече на ваша страна. Ако по природа сте весел и усмихнат човек, може лесно да го пристрастите към смеха си и той ще започне да ви иска и да мисли за вас непрестанно. Ако сте по-срамежливи, усмихвайте се. Накарайте го да се влюби в усмивката ви и игривите пламъчета в очите ви.

Използвайте гласа си

Гласовете ни носят неподозирана енергийност, която, насочена правилно, може да завърти главата на вашия избранник. Говорете спокойно и в по-високия регистър. Смята се, че повечето мъже харесват жени, с по-високи гласове. Ниските гласове са обикновено по-характерни за възрастни жени или могат да бъдат индикация за физическа неразположеност. Също така, опитайте се да говорите с диафрагмата, вместо от гърлото, това ще укрепи гласа ви и ще ви помогне да звучите по-естествено, когато говорите в по-високия регисър. Старайте се да не звучите носово, тъй като това също е присъщо за по-възрастни хора и може да говори за здравословни проблеми.  Опитайте се да модулирате гласа като докарате известна мелодичност в говора си. Винаги се старайте да завършвате изречението на по-ниска нота, от тази на която сте го стартирали. При обратният вариант може да изглежда, че постоянно задавате въпроси. Така рискувате да изглеждате твърде „загоряла“ и може дори да изплаши вашия избранник. Докато говорите с него, от време на време спирайте и направете кратка въздишка.

Бъдете истинска

Мъжете си падат по жени, които са себе си. Дръжте се непринудено и естествено. Престорените хора се усещат отдалеч и отблъскват околните. Освен това, ако има интерес къв Вас, той ще иска да опознае характера Ви. Дайте му шанс да ви опознае и да се влюби във вас, такава, каквато сте. Разкажете му някаква лична история, която не сте споделяли с много хора. Покажете му, че му имате доверие. По този начин ще го накарате да се чувства специален и ще го накарате да си мисли за вас.

Не играйте игрички

Мъжете имат нужда нещата да им се казват ясно. Не увъртайте с надеждата, че той ще се досети какво имате предвид. Няма. Бъдете откровени с него, това ще му хареса.

Слушайте

Изключително важно умение, което все по-малко жени владеят. Това да имате добри комуникационни умения е от съществено значение навсякъде в живота. Любовният живот не е изключение. Експертът по психология Ирма Къртс споделя:  „Без значение колко абсурдна ви се вижда дадена мисъл, дайте на партньора си шанс да говори. Ние сме склонни да игнорираме дадено мнение, без дори да сме го чули. Не повишавайте тон, бъдете готини: това прави голямата разлика. В живота повечето неща могат да бъдат разрешени, ако умееш да слушаш.“ Мъжете имат нужда да споделят, бъдете жената, която да го изслушва и да му бъде опора.

Копирайте поведението му

Не става въпрос да го имитирате, но обърнете внимание какви думи използва или какви жестове прави и се опитайте да ги пресъздадете. В приложната психология това се нарича мимика и спомага за създаването на по-добра връзка между хората. Ако сте в ресторант, обърнете кога си сипва вода и го направете и вие. Като дублирате движения или жестове, вие показвате на подсъзнателно ниво на даден мъж, че го харесвате и това значително ще улесни контакта с него.

Бъдете в добро настроение

Още един изпитан начин да го накарате да се влюби. Никой не обича да се заобгражда с негативни хора. Напротив, хората предпочитат да общуват с хора, които да ги веселяват и разтушават. Това не означава да се правите на шут. Старайте се да не се отпускате и да поддържате бодър дух.  Не се оплаквайте постоянно за щяло и нещяло. Той също си има проблеми, не го натоварвайте излишно. Това не означава да не му споделяте нищо. Просто се старайте да не го натоварвате излишно, когато това е възможно.

Бъдете мили

Всеки има тъмна страна в характера и може да се държи гадно, ако бъде провокиран. Не го правете, ако искате да съблазните един мъж. Със сигурност бихте могли да го нараните с думи, но недейте. Не очаквайте да полудее по вас, ако постоянно го обливате със иронични закачки. Вместо това бъдете мили и деликатни с него, всеки мъж харесва това. В края на краищата повече мушици се хващат в мед, отколкото в оцет.

Бъдете остроумни

Никой не обича да общува със скучни хора, с които няма какво да си каже. Можете да бъдете остроумен и приятен събеседник в същото време.

Флиртувайте

Ако искате един мъж да ви желае, покажете му, че го желаете и вие. Ако се правите на недостъпни прекалено дълго време, той може да загуби интерес. Предразположете го, но без да изглеждате твърде нуждаеща се. Не се страхувайте да предприемете първата крачка, всъщност много мъже обожават, когато жената ги обгръща с ръцете си или ги целуне например.

Не го обсебвайте

Мъжете имат нужда от известна свобода и време, в което да останат сами. Не му се обаждайте по 5 пъти на ден да го питате дали ви обича. Не се опитвайте и да го променяте. Това може да е пагубно за връзката ви, особено ако любимият ви си има характер.

Бъдете лоялни

Бъдете жената, на която той може да разчита. Бъдете с него и в радостните, но и в тежките моменти. Той ще оцени това.

Източник: 7 научно доказани начина той да се влюби във вас

Leave a Comment