секс със шефа

Спах с шефа. Ето какво се случи..

Share this post on:

Според изследване на Центъра за изследвания на баланса между работата и живота, 15% от жените са спали с шефовете си, а 37% от тях са получили повишение след това. Някои жени го правят по любов, други за да получат повишение, а трети просто за тръпката. Ето историите на пет смели жени, които разказват какво се е случило и как се е променил живота им след тази постъпка.

„Мисля, че колегите ни знаеха, че нещо се случва. Той не искаше те да си мислят, че получавам специално отношение.. поне така каза, затова го направихме само няколко пъти. Не в офиса, срещахме се след работа. Първият път у тях, вторият път в колата му. Беше великолепно, най-хубавият секс в живота ми, може би защото и двамата знаехме, че е забранено. Сексът беше приключение, защото това, което правехме беше приключение и двамата нямахме никакви очаквания.Беше лек, необвързващ и вълнуващ.” – Линдзи, 26г.

„Спах с шефа си и получих голямо повишение. Не се чувствам виновна. Шефът ми имаше специално отношение към мен и това беше видно от самото начало. Аз нямах чувства към него, но трябваше да съм глупачка, за да не се възползвам от ситуацията. Не беше трудно да го съблазня. Не след дълго станахме доста близки, излизахме на обяд, приказвахме си доста и дори се виждахме след работа. Той обаче се притесняваше да не изглежда непрофесионално и затова малко се дърпаше в началото. Аз обаче го окуражавах, канех го навън с приятелите ми през уикенда и дори му предложих да ходим заедно на фитнес. В крайна сметка, след няколко месеца, той се престраши да ми се обясни в любов. Беше много сладко. Аз също му казах, че го харесвам. Разбрахме се обаче да пазим отношенията си в тайна. Намеквах му, че не съм доволна от сегашната си работа и бих искала да имам работа с повече отговорности. Още не го бяхме правили. Един уикенд се реших и запазих стая в хотел. Правихме секс през цялото време, дори не слязохме да ядем. Беше доста вълнуващо, трябва да призная. През следващите месеци интимните ни отношения зачестиха. Харесвах секса с него, но нищо повече. Мисълта, че ще взема повишение беше основния мотиватор. В края на годината шефът ми ме препоръча за повишение и малко след това ми каза, че напуска. Каза ми, че иска работата да не пречи на личните ни отношения. Съгласих се. Аз получих повишението, за което мечтах, а малко лед като той започна новата си работа се разделихме. Последно чух за него, че си има нова приятелка. ”-Еуджин, 31г.

„Нашата работа изискваше от нас да пътуваме често заедно, някой път бяхме двамата в една кола за повече от 6 часа и си говорехме за нещата от живота. Мисля, че и двамата осъзнавахме, че на моменти разговорите ни ставаха хмм.. неподходящи от гл. точка на това, кое е подходяща тема на разговор между колеги.. но към този момент бяхме развили една наистина комфорна връзка. На едно от тези пътувания той ме пита за сватбата с годеника ми, която така и не се състоя. Бившият ми годеник ми предложи брак, но година по-късно се разделихме по взаимно съгласие. Казах на шефа си, че и двамата бяхме много млади и не бяхме наясно със себе си. Шефът ми каза, че годеникът ми е луд да не се ожени за жена като мен. Сигурна съм, че това беше неговият начин най-накрая да си признае, че ме харесва. Това беше първият път, когато го чух да казва нещо такова и реших да не пропускам шанса си. Казах му да отбие колата, при което страстно го целунах. Той продължи да кара, а когато стигнахме хотела не се отидохме в отделните си стаи. Това беше най правилното ми решение в живота. В последствие получих повишение, а ние обявихме публично връзката си и вероятно скоро ще се оженим.” – Кара, 29г.

„И двамата работехме в училищен кампус, където консултатите не могат да имат връзка с други служители. (Странно е, знам.) Както и да е, един от директорите беше супер сладък. Той беше висок, строен и всеки път, когато имахме спортно занятие аз се надявах той да го води. За съжаление това никога не се случи. Бях се отчаяла, че никога няма да успея да осъщества контакт с него, но ето че един ден, когато се прибирах към колата чух някой да ме вика. Обърнах се и видях него. Сърцето ми щеше да се присне от вълнение.Чуствах се така сякаш щях да се удавя, а усмивката щеше да изяде лицето ми. Разменихме си телефоните и започнахме да си пишем още същия уикенд. Беше много добър в писането. Покани ме да отидем да гледаме външно кино заедно. Нямаше как да му откажа. Когато киното свърши останахме дълго след като всички други си тръгнаха. Той се пошегува затова, че ние нямаме право да излизаме на срещи заедно и дали някой ще разбере, ако ме целуне. Не можех да говоря, защото бях толкова нервна и за щастие не се наложи, защото той ме целуна и двамата не можехме да издържим на изкушението. Направихме го на одеалото в парка и беше прекрасно, честно казано най-хубавият летен романс през живота ми!” – Къртни, 23г.

„Не искам да кажа, че романса с шефа ми беше, за да получа повишение, но ако трябва да съм честна, мисълта за това се беше спотаила някъде в съзнанието ми. Шефът ми ме сваляше и го правеше доста явно. Понякога ме викаше в офиса си само, за да ми каже колко много харесва новата ми блуза. Ако не беше такъв чаровник със сигурност щеше да ме уплаши, но ми харесваше вниманието, с което ме обсипваше. Знаех много добре в какво се забърквам. Той ми каза, че със жена си са разделени и дори си е махнал пръстена. Правехме секс в офиса му няколко пъти и честно казано не ми хареса. Постоянно се притеснявах, че някой може да влезе и да развали всичко. Той дори не сети да ме покани да излезем някъде. Не да ме покани на вечеря, а поне да правим секс на някое друго място. Чувствах се като неговата кучка. Никога повече не бих се въвляква в любовна авантюра с шефа си, дори и това да ми донесе месечен бонус” – Александра, 27г.

Leave a Comment