Топ 10 сигурни признака, че тя иска да спи с вас

Share this post on:

Как да разберем, че една жена ви харесва и иска да спи с вас?

Ето, че от известно време излизате с момиче. Вие я харесвате много, но не сте сигурни какво изпитва тя към вас. Момичетата рядко биха ви казали директно, че искат да спят с вас, но някои неща в поведението им ги издават. Вижте кои са най-важните знаци, които жените несъзнателно (или не дотам несъзнателно) оставят, чрез които да разберете, че тя ви желае и иска да прави секс с вас. Ако се научите да ги разпознавате, вие можете значително да подобрите успехите си с жените.

Имайте предвид, че е необходимо поне няколко от тези признаци да са налице, за да сте сигурни, че тя иска да прави любов с вас. Също така, чувствата на хората търпят промени, така че това, че в даден момент момичето се е държало по определен начин, не ви гарантира, че пак ще е на същото мнение, утре, след един час и дори след 10 минути. Затова момчета, не се колебайте, а действайте!

Смее се на всяка ваша шега

Ако момичето се смее на почти всяко нещо, което кажете, това в повечето случаи означава, че си пада по вас. Дори на неща, за които не сте подозирали, че могат да разсмеят някого. Ако не сте сигурни, пробвайте да разкажете някой много тъп виц. Ако отново успеете да я разсмеете, знайте, че сте ударили джакпота.

Докосва ви

Ако момичето, с което излизате, постоянно си намира повод ви докосва, има голям шанс да ви харесва и да иска да преспи с вас. Може да ви докосне с ръка на най-различни места като рамото, гърдите, бедрата или дори да ви погали по лицето. Ако момичето си пада по вас, в някои случаи може игриво да ви побутне с крак или дори с талията си

Кани те на среща

Момичетата сравнително по-рядко поемат инициатива за среща. Ако го направи – бъдете сигурни, че иска нещо повече от разходка. Не си намирай оправдания, а излез с нея

Застава прекалено близо до теб

Още един показател, че ви харесва. Ако в помещението има много място, но тя все пак избира да се залепи до вас – изиграйте добре картите си и има голям шанс да не се приберете сам.

Често получавате комплименти

Ако не спира да сипе комплименти по вас и го прави, дори когато най-малко очаквате – момичето си пада по вас. Все пак, не бъркайте добрите обноски със сексуално желание – понякога хората просто се опитват да бъдат учтиви. Ако обаче се опитва да разбере повече за вас и постоянно ви задава въпроси, това говори за повишен интерес от нейна страна.

Говори за секс

Ако момичето повдига по-интимни теми с вас, това е признак, че ви харесва. Ако вкарва сексуалната тема в случаен разговор с вас, то вероятно тя иска да провери вашите реакции по този въпрос и доколко вие самият се чувствате подготвен за тази стъпка.

Облича се провокативно

Момичетата имат различни представи за това какво е провокативно и какво не. Ако обикновено се облича оскъдно и на срещата с вас отново е почти гола, нямате основателна причина да си мислите някакви неща. Ако обаче обикновено се облича по-консервативно, а с вас е сложила красива червена рокля – момичето най-вероятно има определени очаквания за срещата с вас. Постарайте се да не я разочаровате.

Облизва си устните

Хората не си облизват устните, само когато мислят за секс. Това, че сте я видели да си облизва устните, не ви гарантира, че момичето иска да си легне с вас. Ако обаче го прави често, е възможно това да е индикация на сексуалните ѝ желания.

Кани ви у тях

Това, че ви е поканила у тях не означава автоматично, че иска да задоволите сексуалните ѝ фантазии, но ако поканата идва в комбинация от някои от горните признаци, действайте!

Яде от чинията ви

Хайде, стига, кой нормален човек ще си позволи да яде от чинията ви, освен ако не е от семейството или близък приятел? Ако иска да ближе от сладоледа ви, или да яде от вилицата ви, трябва да сте пълен идиот, за да не ѝ дадете това, което иска.

Имайте предвид, че е необходимо поне няколко от тези признаци да са налице, за да сте сигурни, че това е така. Също така, чувствата на хората търпят промени, така че това, че в даден момент момичето се е държало по определен начин, не ви гарантира, че пак ще е на същото мнение, утре, след един час и дори след 10 минути. Затова, момчета, не се колебайте, а действайте!

Leave a Comment