Топ 10 сайтове за недвижими имоти

Share this post on:

Искате да купите или продадете имот? Тогава сте на правилното място! Представяме ви нашата класация от най-популярни български сайтове за недвижими имоти, за да можете да направите най-подходящият и информиран избор.

Imot.bg

Imot.bg е един от най-старите и популярни сайтове за имоти в България. Към 29 Август 2018г., според авторитетната уеб статистика на Alexa.com, сайтът е  на престижното 103 място по посещаемост в България. В сайтът можете да намерите много обяви от цялата страна, както за продажба на имоти, така и за имоти под наем. Предлагат се само имоти в рамките на територията на Република България.

Holmes.bg

Holmes.bg е сравнително нов сайт за недвижими имоти, но бързо се утвърди в интернет пространството като един от най-надеждните сайтове в бранша. Сайтът разполага с богато меню за търсене и възможност за филтриране по най-различни критерии. Разполага с богат избор от имоти за продажба и имоти под наем от цялата страна

Imoti.com

Сайтът е с интуитивен дизайн и разполага с над 190 000 активни обяви за продажби и над 30 000 оферти за жилища под наем.

Imoti.net

Imoti.net е ветеранът сред сайтовете за недвижими имоти. Стартиран е през вече далечната 2000г. Уебсайтът е част от групата на Investor.bg. През годините няколко пъти променя облика си и към 2018г. е със съвършено нов и изключително интуитивен дизайн. В сайтът можете да намерите и обяви без брокери.

OLX.bg

OLX е навсякъде, дори и сред сайтовете за недвижими имоти. Към 29 август 2018г. в сайта има над 30,000 обявени имота за продан, както и над 15,000 оферти за наеми. В OLX.bg можете да намерите имоти с и без посредник, които можете да разграничите чрез филтриране на търсенето.

Bazar.bg

Още един уебсайт, който предлага огромен асортимент от стоки и услуги за продан, включително и недвижими имоти. В сайта има огромна колекция от имоти – според техни данни над 200 000. Повечето обяви са от агенции, но има и обяви от частни лица и теоретично е възможно да намерите собственост и без помощта на брокер.

Domaza.bg

Сайт за недвижими имоти, които предлага и имоти извън територията на Република България. На сайта ежедневно се публикуват нови обяви и към днешна дата има над 30 000 активни имота за продажба и над 10 000 имота под наем. Предлагат се и имоти под наем за само за 1 или няколко дни. На сайта има и обяви от частни лица.

Mirela.bg

Mirela е една от водещите агенции за недвижими имоти у нас. Някои от обявите са без комисионна за купувача.

Era.bg

Era.bg е агенция с над 10-годишна история, която постоянно се разраства и адаптира според изискванията на своите клиенти. Уебсайтът на агенцията спечели първо място за сайт за недвижими имоти за 2017г. в конкурса, организиран от Imoti.net. През 2018г. компанията откри нови офиси във Варна, София и Кърджали. Компанията активно набира служители и предлага възможности за кариерно израстване.

Bezposrednik.bg

Както се разбира от името на сайта, bezposrednik.com е един от малкото сайтове за недвижими имоти, които предлагат обяви единствено и само без посредници. Можете да избирате измежду обяви на територията на Република България.

 

Leave a Comment