жена, която отхвърля мъж

5 причини жените да отхвърлят мъжете

Share this post on:

Ето, че най-накрая сте срещнали жената на вашите мечти и искате да изпитате истинската и споделена любов, тази, за която сте мечтали от малък и сте виждали само по филмите. Престрашавате се да я поканите на среща, при което тя ви отказва тактично. Оказва се, че за разлика от холивудските филми, които винаги завършват с щастлив край, в живота обикновено не става така. Тези филми имат вредно влияние, защото подхранват нашите илюзии. Ние си мислим, че привличането е винаги взаимно; че каквото и да се случи – накрая мъжът и жената неимоверно ще се озоват заедно. Истината е, че в живота на всеки мъж идва момент, когато той бива отхвърлен от жената, която харесва. Разликата е в това как хората понасят отхвърлянето. Силните мъже продължават напред, а слабите се поддават на отчаяние и депресия.

Това, което всеки мъж трябва да разбере е, че в повечето случаи отхвърлянето не трябва да се възприема лично. В повечето случаи то не е свързано с нас самите, а е породено от странични фактори, които са извън нашия контрол. Проблемът е, че повечето мъже се страхуват от отхвърлянето, самообричат се на изолация и така попадат в затворен кръг. Тези, които продължават напред, накрая биват възнаградени. Затова, прочетете кои са най-често срещани причини жените да отхвърлят мъжете и продължете напред, с гордо вдигната глава.

Липса на увереност

Вие сте „доброто” момче, имате перспективна работа, карате хубава кола и притежавате собствен апартамент на пъпа на София, но все пак не вярвате, че това е достатъчно за жените, които срещате. Когато комуникирате с привлекателно момиче, вие подсъзнателно я поставяте на пиедестал и се чувствате като късметлия, че имате възможност да общувате с нея. Проблемът е, че жената усеща, когато вие не се чувствате уверен в нейно присъствие. Чувствате ли се привилегирован, че тя говори с вас? Жените четат до съвършенство езика на тялото и „прочитат” през вашия поглед, мимики и жестове. Достатъчни са няколко секунди, за да направят извод за вас. Веднъж загубили интереса си към вас, решението едва ли ще се промени. Затова е изключително важно да направите добро първо впечатление и да се държите естествено в нейно присъствие.

Жената иска да се чувства щастлива от това, че е с вас, а не да се чувства все едно, че ви прави услуга като излиза с мъж с ниско самочувствие. Тя иска да види, че мъжът до нея се позиционира като мъж с висока стойност. Когато види това, вие по естествен път ще получите нейното уважение и тя ще чувства силно привличане към вас.

Красивите и уверени в себе си жени обичат да тестват мъжете, за да разберат дали те имат самочувствие или не. Това може да става по различни начини: като да се преструва, че е недостъпна, като ви зададе ироничен въпрос, пошегува се с вас, говори открито за секс или пък не допринася с нищо в разговора. Трябва да вярвате в себе си. Трябва да вярвате, че сте достоен за нея, когато тя ви тества. Ако вие не вярвате в себе си, няма как тя да повярва във вас.

В повечето случаи са достатъчни само няколко минути , за да впечатлите дори най-красивите и уверени в себе си жени и те да почувстват привличане към вас. За целта не е необходимо да се правите на шут, да наизустявате каквито и да било реплики от филми, а да бъдете себе си и да бъдете естествени в тяхната компания.

Жените разбират, когато си имат работа със симпатичен и уверен мъж и знаят, че много други жени ще го оценят също. Това автоматично го превръща в специален за нея. Жената оценява високо факта, че мъжът е избрал нея пред всички други жени, с които би могъл да бъде. Тогава тя би направила всичко, за да е с него.

Може да сте красив и чаровен, но когато се държите като кретен, разтрепервате се, когато я видите и не можете да вържете две думи на кръст, тогава забравете да бъдете мъжът на нейните мечти.

Има някой друг

Понякога отказът няма нищо общо с вас самия. Вие просто сте дошъл твърде късно на партито. Тя си има друг. Точка. Може да е омъжена, може да си има приятел, а може и просто да не търси връзка за момента. Каквато и да е причината, това не е нещо, което можете да промените, затова приемете отказа и продължете напред.

Не сте нейн тип

Отново нещо, което не можете да промените. Дори тя да изглежда като момичето на вашите мечти, тя едва ли мисли така. Поради много причини. Може би твърде много приличате на шефа й, който я потиска. Може би й напомняте на бившето й гадже. Може би сте досущ като най-добрия й приятел от гимназията. С рижава коса сте, а тя харесва брюнети. Може би шестото й чувство и казва да стои далеч от вас. Може би си пада по жени. Каквато и да е причината, това няма значение и не е нещо, за което да съжалявате.

Няма нищо интересно във вас

Вие сте като повечето мъже, които тя среща. Правите й комплименти, не се отпускате в нейно присъствие и не разкривате себе си. Страхувате се да не объркате нещо. Това е й най-голямата ви грешка. Как очаквате тя да ви опознае и хареса, ако не казвате нищо за себе си? Ако тя заговори за секс, вие се чувствате неудобно и гледате настрани. В същото време тази тема ви интригува силно, гледате порно всяка седмица. Така ли е? Бъдете наясно, че с такова поведение със сигурност няма как да спечелите момичето на вашия живот, а и което и да е момиче, което е уверено в себе си. Като добавим към профила ви и тоталната липса на чувство за хумор, вашите шансове с жените клонят към нула.

Искате я прекалено силно

Няма нищо лошо в това да се влюбите в някой, обикновено тези чувства са извън вашия контрол. Проблемът е, че прекалените неща не са хубави и вашите силни чувства, поднесени не на място, могат да изплашат модерната жена. Жените обичат да им се обръща внимание и да бъдат обгрижвани, но не ги обсебвайте прекалено много. Романтичните жестове са хубаво нещо, но не бива да се прекалява с тях. Не й купувайте цветя всеки ден, не я канете по няколко пъти на среща и не й пишете през час, за да я питате как е. Не изпадайте в паника, ако не ви отговори веднага. Може би е заета с нещо друго в момента. изчакайте я да ви пише. Не драматизирайте. Всякакви постъпки от този род говорят за жените едно – че сте поредния кретен, който отчаяно се нуждае от нейното внимание. Не изпадайте в крайности, за да не убиете желанието в нея още в самото начало.

Каквато и да е причината за отказа на жената, вие трябва да продължите напред, заради вас самите и заради вашите близки. Не се изолирайте и самосъжалявайте, защото това няма да ви помогне. Може да споделите мъката си с приятел, ще ви олекне, но не хленчете прекалено дълго време, защото никой не иска да се обгражда с негативни хора и рано или късно ще ви изоставят. Вярвайте повече в себе си. Престанете да гледате в миналото. Вземете си душ, облечете се добре и излезте навън. Бъдете пример за другите.

Leave a Comment