Топ 20 най-красиви жени над 40

Share this post on:

Тези красавици ще ви спрат дъха. Насладете се на нашия богат избор от жени в зряла възраст, на чиято неизчерпаема прелест повечето 20-годишни момичета могат само да завиждат. Всички снимки са актуални и подбрани специално заради вас, читателите на „Походът”

jennifer-connelly-for-shiseidos-new-future-solution-lx-total-protective-cream-3

Дженифър Kонъли, 45

Тази зеленоока красавица е не само прекрасна актриса, но и една от най-привлекателните жени в шоубизнеса, която продължава да изглежда страхотно. Освен с външния си вид, Дженифър блести и като актриса. Добива световна слава с ролите си във филмите „Красив ум” и „Реквием за една мечта”. Други популярни филми, в които участва са „Кървав диамант”, „Тъмен град” и „Лабиринт”

 cindy-crawford

Синди Крауфорд, 50

Повечето модели приключват кариерата си на 25 години, но това не се отнася за Синди Крауфорд, която продължава да се снима за кориците на модни списания и до днес! Феноменалната й кариера на модел продължава вече повече от 30 години и продължава да ни радва с великолепната си фигура.

 

poses in the press room during the 2015 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22, 2015 in Los Angeles, California.

Дженифър Лопес, 47

Певица, актриса, модна дизайнерка и изключително красива жена, която изглежда на 20.

 

penelope-cruz-esquire-november-2014-04

Пенелопе Круз, 42

Разкошната актриса и модел Пенелопе Круз, известна с ролите си в „Ванилово небе” и „Вики Кристина Барселона”. Великолепната красавица по нищо не отстъпва на 20-години по младите си колеги.

 

leslie-mann-2015-critics-choice-movie-awards-in-los-angeles-01

Лесли Ман, 44

Красива и нежна кожа, нежно лице и очарователна усмивка, Лесли Ман впечатлява, както с външния си вид и излъчване, така и с великолепните си роли във филми като „40-годишния девственик” и „Отново на 17”

 jennifer-aniston-most-beautiful-woman-2016

Дженифър Анистън, 47

Продължаваме списъка с още една красавица. Това е очарователната Дженифър Анистън, актриса, която продължава да е секс-символ за милиони мъже по света.

 

gwenstefaniarrivalsmtvvideomusicawardspxi5pazcqcsx1

Гуен Стефани, 46

Певица, авторка на песни, моден дизайнер, продуцент. Зашеметяващата Гуен изглежда по същия начин, както когато изпя хита на „Ноу Даут” „Донт спийк” в началото на 90те.

 

celeber.ru

Камерън Диъз, 44

Не може да пропуснем неустоимата Камерън Диаз, актриса, продуцент и модел, все още можем да я видим на кориците на модни списания и нямаме нищо против.

 

gwyneth-paltrow-main

Гуинет Полтроу, 44

Гуинет е още една прекрасна дама, актриса и певица, с дълги крака, които сякаш никога не свършват.

 

article-2697303-1fc034ee00000578-888_634x767

Ел Макферсън, 52

Наричана още „Тялото” и има защо. Ел е ослепителна принцеса, която изглежда на 20, но всъщност отдавна е прехвърлила 40-те. Не отстъпва с хубостта си на далеч по-младите си колежки, за които тя е модел за подражание.

 

salma-hayek-lacma-2015-art-film-gala-fashion-gucci-red-carpet-tom-lorenzo-site-3

Салма Хайек, 50

Горещата испанка Салма Хайек е още едно впечатляващо момиче, което с лекота намира място в нашата класация, макар и вече на 50. Няма как да забравим впечатляващите и роли във филмите „Десперадо” „Фрида”, „Самотни сърца” и др.

 

ce0088152373t

Лидия Вележева, 49

Лидия е актриса, която впечатлява не само с външния си вид, но и с актьорския си талант, който личи в сериала „Идиот” и филмите „Държавна граница” и „Грях”

 

ek-guseva

Екатерина Гусева, 40

Актрисата от популярния руски сериал бригада. Красивата Катя, която не се притеснява да се снима полугола и без никакъв грим, за радост на своите почитатели по цял свят.

 

6_ugs_0715

Лера Кудрявцева, 45

Още една великолепна красавица от Русия. Актриса, телевизионна водеща и секс-символ. Лера е хубавица, която отлично се вписва в нашата класация.

 

olga-kabo

Олга кабо, 48

Олга е една очарователна дама, която, за наше щастие, също не се притеснява да участва в предизвикателни фотосесии

 %d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d1%8c%d1%81%d0%be%d0%bd

Ирина Нелсон, 44

Ирина, ослепителната солистка на група „Рефлекс” изглежда по същия начин, както и в началото на музикалната си кариера. Запознати твърдят, че Ирина всъщност е на 54, но това няма значение за  нас, защото е наистина неустоима.

 

heidi-2

Хайди Клум, 43

Хайди е немски супермодел, тв звезда и продуцент която продължава да е еталон за женска красота, а нейните снимки продължават да красят кориците на най-четените модни списания

 

elizabeth-hurley-shows-cleavage-while-filming-gossip-girl

Елизабет Хърли, 51

Актрисата от Госип гърл и Дъ Ройълс изглежда наистина фантастично.

 

monica-bellucci-esquire-magazine-mexico-october-2015-issue_1

Моника Белучи, 52

Моника Белучи, секс-символ, на няколко поколения мъже

 

catherine-zita-jones

Катрин Зита Джоунс, 46

Катрин е очарователна жена и изключителна актриса. Освен с прекрасното си излъчване, запленява и с актьорската си игра във филмите за „Зоро“ и др.

Comments

Leave a Comment