Как да хванем всички покемони?

Share this post on:

Ето няколко полезни съвета, трикове и чийтове за играта Покемон Гоу (Pokémon GO), открити от находчиви геймъри от цял свят.

Пикачу за стартов покемон

В началото на играта ще бъдете поканени да хванете първия си покемон – най-обикновено Скуиртъл, Чармандер или Булбазар. Вместо да вземете някой от тях, излезте и се разходете. Изчакайте, докато телефонът ви не извибрира. Играта отново ще ви предложи да изберете един от тях. Разходете се отново и така пробвайте няколко пъти. Накрая ще се появи Пикачу и ще можете да го вземете за вашия стартов покемон!
Ash_and_his_Pikachu

Професионален трейнър

Искате да имате всички покемони, но сте претоварени от работа и нямате време да играете ? Има решение за вас и това са професионалните покемон трейнъри, които срещу малко сума пари ще започнат да ловят покемони за вас. Иви Ив е 24-годишна журналистка от Бруклин , която първа решава да предложи услугите си на покемон трейнър в сайта за обяви Craigslist. Тя предлага услугите си за 20 долара на час.
pokemon trainer

„Аз ще обикалям на 4 часови смени логната във вашия Покемон акаунт и ще залавям всеки покемон, който се изпречи пред мен, ще активирам всеки Поке стоп, през който премина и ще ходя нон-стоп за да се излюпят яйцата ви“ – това гласи текста на обявата на Иви. „Аз дори ще ви изпращам ъпдейти на всеки час докато сте на работа, в училище или на среща и ще ви информирам за най-интересните неща, на които се натъквам. Помощ за покемон трейнинг, стратегически съвети и битки също са включени в цената, стига да бъдат поискани“

Предложението на Иви може да е странно, но се е радвало на значителен интерес като с нея са се свързвали хора от всички сфери на живота, сред които медиен адвокат от Манхатън, обикновен човек от Небраска, който е мислил, че тя се шегува и бременна жена, която не може да ходи дълги километри, но се надпреварва със съпруга си събирането на покемони.

Въпреки, че Иви признава, че всичко е започнало на шега, впоследствие се оказва, че тя може да има конкуренция. Скоро се появява уебсайт PokeWalk, който предлага подобни услуги.

Вашето куче е добър треньор

whos-a-good-pokmon-trainer-your-dog-is

Освен да се хващат покемони, другa важна цел в играта е излюпването на яйца. Може да събирате яйца от Поукстопс и когато ги сложите в инкубатора, те се излюпват на база на извървяното от вас разстояние. Играта обаче усеща ако използвате превозно средство за придвижване, заради високата скорост на движение. За целта трябва да повървите доста, за да имате повече излюпени яйца. Решението на проблема: връзвате телефона на вашето куче и го пускате да се разхожда свободно. Уверете се преди това, че сте завързали телефона добре.

Алтернативен вариант: добрия стар грамофон

Още един оригинален начин да увеличавате изминатото разстояние е като сложите телефона на грамофон и го оставите да се върти.

А сега.. давайте да ловим покемони!

Leave a Comment