Най-скандалните и груби грешки, които допуска мъжът в една връзка

Share this post on:

Когато започвате нова връзка, взаимоотношенията невинаги са толкова естествени и непринудени. В повечето от случаите всяко начало на нова връзка е вълшебно. Тя блести със своята уникалност на естествения поток от красиви чувства и приятни емоции, които съпътстват партньорите в отношението им един към друг. Но това невинаги е така – всяка връзка носи своя характер, уникалност и индивидуалност.

Скъпи мъже, тази статия е посветена на вас и на грешките, които допускате в началото на една връзка. Настъпи моментът да разберете какво никога не трябва да правите, ако желаете да задържите своята партньорка!

   Не избързвайте…

Насилването на нещата в една връзка никога не е добър ход! Когато ангажирате цялото си внимание и време с прекален ентусиазъм в една наскоро зародила се връзка, рискувате партньорката ви да се почувства прекалено притисната. Възможно е дори да реши, че сте досадни. Всяка жена мечтае за интерес и внимание от страна на мъжа до себе си, но горещо ви препоръчвам да не прекалявате в старанието си да я задържите с постоянни обаждания, съобщения и внезапни посещения на работното място. Най-доброто решение е да се оставите по течението и естественото развитие на връзката, така дори ще се насладите много по-качествено на прекараното време с любимата жена.

  Не се впускайте в планове за бъдещето

В началото на една връзка е изключително неподходящо да се впускате в общи планове за бъдещи съвместни начинания. По този начин отново може да карате жената до вас да се почувства притисната и дори да не ви приема сериозно, а вие не искате това! Понякога е най-добре да оставим нещата просто да се случват, без да се задълбочаваме в тежки мисли и планове за съвместно бъдеще, защото когато връзката е още крехка – в повечето случаи те си остават само „планове“. Препоръчително е да отделите време на тези неща, когато вече се радвате на една укрепнала и здрава връзка, и най-вече, когато добре сте опознали човека до себе си. В противен случай рискувате да изпреварите събитията и да отблъснете партньора си.

  Не говорете за бивши гаджета и наскоро приключили връзки

Това е едно от най-важните неща, които никога не трябва да правите, когато се заражда една нова любов! Мили мъже, трябва изрично да знаете, че на дамата до вас никак няма да ѝ хареса на срещите ви да слуша за „изкусителната ви бивша“ и колко тежко сте преживели раздялата с нея! Не запълвайте времето, което прекарвате заедно с разговори за бившите си любовни авантюри – това няма да бъде полезно, ако се стремите да изградите една стабилна и здрава връзка.

Дебненето в социалните мрежи

Когато не познавате добре новата си тръпка в началото на връзката, когато все още изграждате доверие помежду, може да се изкушите да надникнете в нейния профила в социалните мрежи, за да съберете информация с кого най-често общува…. дотук добре. Но някои по-ревниви и несигурни в себе си мъже прибягват до постоянно следене. Мисли като например -„Защо е лайкнала снимката на някого?“,  „Защо е коментирала дадена публикация?“, „Защо още не е отговорила на съобщението ми, след като ѝ писах преди цели 5 минути?“, „Защо не е на линия? Какво прави в този момент?…Сигурно си пише с някой друг!?“ са напълно излишни! На никоя нормална жена няма да ѝ се понравят подобни безумни действия! Те ще се отразят изключително негативно на връзката ви, дори е доста вероятно да доведат до нейн бърз край! Жените обичат да бъдат търсени и да им се отдава нужното внимание, но не и да бъдат притискани и преследвани! Това поведение ще загуби доверието на вашата нежна половинка във връзката и в самия вас. Вместо да се държите като поредния „крийпър“, покажете на жената на вашето сърце, че сте уверени в себе си, а също и в нея самата, за да върви връзката ви в правилна и положителна посока.

 

Автор: Ани Динева от Стара Загора

Leave a Comment